Wij leveren veel voor de volgende modellen van Antaris:

Antaris Lounge 630 Standaard

Kies hier product

Antaris RB18 Standaard

Kies hier product

Antaris 570 Frame op rails

Kies hier product

Antaris 570 Frame zonder rails

Kies hier product

Antaris bootkappen


Modern, kleurrijk en modieus zijn de woorden die de sloepen van Antaris het best omschrijven. Antaris, onderdeel van Friese Aquatec Industries, biedt een zeer divers aanbod aan sloepen. Bent u een (toekomstig) Antaris sloep eigenaar? Wellicht zijn de diensten en producten van Perfect Boat Cover precies wat u zoekt. Antaris sloepen moeten natuurlijk voorzien zijn van maatwerk Antaris bootkappen. Hier heeft Perfect Boat Cover de perfect uitkomst voor! 

Modern, perfecte pasvorm en kwalitatieve materialen

Bovenstaande kernwoorden beschrijven in het kort het innovatieve concept, genaamd: Perfect Boat Cover. De sloepen branche is toe aan positieve veranderingen, dat was de optiek van Fred Schot. De conservatieve houding in de branche deed hem verbazen. Fred Schot, al sinds 1972 actief als zeilmaker, besloot na de verkoop van zijn bedrijf in 2016, de markt op zijn kop te zetten. Net als in andere branches moeten sloep eigenaren ook gemak en korte wachttijden kunnen ervaren. Perfect Boat Cover biedt daarom de perfecte oplossing voor de assemblage en vervanging van Antaris buiskappen. Wij zwemmen namelijk tegen de stroom in door alle standaard buiskappen in grotere aantallen efficiƫnt assembleren; vertrouwd, uit voorraad en voordelig.

Voordelig zonder in te leveren op kwaliteit

Onze Antaris sloep kappen hebben de perfect pasvorm voor diverse modellen van Antaris. Wij maken de Antaris bootkappen namelijk door middel van de modernste technieken en gebruiken hierbij alleen de hoogst mogelijke kwaliteit materialen. Onze keuze voor kwaliteit ziet u terug in ons gebruik van aluminium beugels, RVS bevestigingsmateriaal en high-tech doeken. 

Ervaring in combinatie met innovatie

De watersport is de afgelopen decennia flink veranderd. Schaalvergroting en seriebouw hebben de markt veranderd. Toch zien wij dat de branche achterblijft ten opzichte van heel veel andere branches. Hij is van mening dat een Antaris sloep een maatwerk bootkap verdient. Hierbij is het, in zijn ogen, achterhaald dat sloep eigenaren hier weken op moeten wachten, een (te) forse prijs voor betalen en niet altijd waar voor hun geld krijgen. 

"Decennialang is Fred al actief in de watersport, in de zeilmakerij heeft hij zijn strepen verdient, daar bovenop is hij erg innovatief. De duizenden bootkappen die hij gemaakt heeft, bevestigd de ervaring en deskundigheid van zijn producten!" 

In plaats van lange wachttijden brengen wij bootkappen op voorraad. Geen standaardwerk, maar een voorraad buiskappen voorzien van allerlei opties. Dankzij dit concept biedt Perfect Boat Cover nu de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende designs voor diverse type sloepen. Naast het toenemende gemak bieden wij ook jaarrond ons wintertarief aan.

De voordelen van onze Antaris buiskappen:

  • Uitsluitend de beste kwaliteit materialen;

  • GEEN lange wachttijden;

  • GEEN standaard werk;

  • De service die je mag verwachten;

  • Een jaarrond (prijsgunstig) wintertarief.

 

Perfect Boat Cover

Perfect Boat Cover bv is een dochteronderneming  van Menken Maritiem bv.

Adres: Hoekse Aarkade 2, 2461 ET  Ter Aar

24/7 per e-mail: info@perfectboatcover.nl
Werkdagen telefonisch: 0172-604742