Antaris Lounge 630 Weekender
Kap met doorlopende achterkap
Sunbrella Hemp Beige

  • Kies je kleur

  • Nieuwe voorraad verwacht op 2021-08-01

Productbeschrijving

Met een zeer divers aanbod buiskappen is er voor iedere Antaris sloep, een aansluitende kap die op maat gemaakt kan worden. Antaris staat erom bekend dat hun kappen modern, modieus en kleurrijk zijn, maar bovenal van hoge kwaliteit. De kappen zijn volledig ingericht om de sloepen te beschermen. Daarnaast zijn ze zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt om de klant optimaal van de kap en de sloep te laten genieten. Door een nieuw concept in de botenmarkt te introduceren is Perfect Boat Covers de enige organisatie die de kappen het hele jaar rond, voor het wintertarief kan aanbieden. Ook de Antaris Lounge 630 Weekender Kap. 

Productdetails Antaris Lounge 630 Weekender Kap 

Zoals eerder benoemd is de kap volledig ingericht om de sloep te beschermen. De kap is volledig waterdicht door de sluitingen gemaakt van nikkel. Doordat nikkel tot de non-ferro metaal groep behoort  roest het niet. De biesband die de hele boot omrand beschermd de boot tegen vochtdoorslag en slijtage. Waterschade binnen uw sloep hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Om de kap zijn mooie kleur te laten behouden is die UV-licht bestendig. Op deze manier kunt u dus van de zon genieten zonder dat dit schade brengt aan uw kap. 

Gebruiksvriendelijkheid 

Het doeleinde van de Antaris Lounge 630 Weekender Kap is om u optimaal te laten genieten van wat uw sloep en het waterlandschap u te bieden heeft. Om die reden is de kap zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt.  Het doek waar de kap van is gemaakt heeft  een adembare stof en houd dus geen onnodige hitte vast. De kap heeft drie ramen aan de voorkant waarvan het middelste raam eenvoudig oprolbaar is met de ritssluitingen. De montage en demontage van het doek heeft open zomen voorzien van ritssluitingen om deze taak zo eenvoudig mogelijk te maken.     

Waarom Perfect Boat Covers? 

Zoals eerder uitgelegd onderscheiden wij ons op meerdere vlakken van onze concurrenten in de sector. Om u de keuze zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij deze voordelen even voor u op een rijtje gezet: 

  • Uitsluitend de beste materialen van hoge kwaliteit

  • Geen lange wachttijden en dus extreem snelle levering

  • Geen standaard werk

  • Montage op locatie

  • Team dat dat bestaat uit deskundigen wat u graag verder helpt

  • Een jaarrond (prijsgunstig) wintertarief

Heeft u verder nog vragen over onze werkwijze of over de  Antaris Lounge 630 Weekender Kap? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de website. Ons team helpt u helpt graag verder. 


Productspecificaties

Merk schip:

Antaris

Model schip:

Lounge 630

Uitvoering schip:

Weekender

Type product:

Kap met doorlopende achterkap

Materiaal:

Sunbrella plus

Kleur:

Hemp Beige 5048

Perfect Boat Cover

t. 035 - 582 58 33
m. info@perfectboatcover.nl