Wij leveren veel voor de volgende modellen van Crescent:

Crescent Allure 21 Buiskap met achtertent incl. nieuw frame

Kies hier product

Crescent bootkappen

Crescent bootkappen

De aanschaf of vervanging van een Crescent bootkap is nog nooit zo eenvoudig en snel geweest. Perfect Boat Cover levert daarnaast bovenstaande Crescent bootkappen met een jaarrond, prijsgunstig wintertarief. Wij vertellen je graag hoe dit mogelijk is! 

Unieke service en kwaliteit 

Perfect Boat Cover biedt sloepeigenaren de mogelijkheid om snel, eenvoudig en prijsgunstig nieuwe buiskappen te laten vervangen of monteren. Met het jaar steeg de verbazing over de service die geboden werd bij de aanschaf en reparatie van bootkappen. Fred Schot, initiatiefnemer van Perfect Boat Cover, besloot dat het tijd was voor verandering. Dankzij zijn decennia lange ervaring als zeilmaker kwam hij met het innovatieve idee om buiskappen voor allerlei sloepmerken op voorraad te nemen. Geen standaardwerk, maar een voorraad buiskappen voorzien van allerlei opties. Hierdoor kan er gekozen worden tussen allerlei kleuren en functionaliteiten. Standaard werk en lange wachttijden zijn hierdoor verleden tijd! 

Kosten besparen zonder in te leveren op kwaliteit

Als booteigenaar is kwaliteit essentieel. In onze ogen gaat kwaliteit hand in hand met duurzaamheid en biedt daardoor vele voordelen.  Perfect Boat Cover laat de keuze voor duurzaamheid en kwaliteit terug komen in de materialen van Crescent buiskappen. Onze bootkappen zijn gemaakt middels de modernste technieken. In het productieproces worden aluminium beugels, RVS bevestigingsmateriaal en high-tech doeken gebruikt waarvan de levensduur je doet verbazen! 

De voordelen van onze Crescent buiskappen opgesomd:

  • Uitsluitend de beste kwaliteit materialen;

  • GEEN lange wachttijden;

  • GEEN standaard werk;

  • De service die je mag verwachten;

  • Een jaarrond (prijsgunstig) wintertarief.

Tijd om het water op te gaan

Het water op gaan met een goede buiskap is prettig. Het netjes achterlaten van je sloep op haar ligplaats is nog veel fijner met een nette buiskap. Elke extra dag waarop je op een nieuwe sloepkap moet wachten is er een te veel. Selecteer nu je model en bekijk onze voorraad. Want de sloepkap die perfect aansluit, de beste waterdichtheid heeft en gemakkelijk te monteren is, wacht op jou! 

Perfect Boat Cover

Perfect Boat Cover bv is een dochteronderneming  van Menken Maritiem bv.

Adres: Hoekse Aarkade 2, 2461 ET  Ter Aar

24/7 per e-mail: info@perfectboatcover.nl
Werkdagen telefonisch: 0172-604742