Crescent Allure 21 Standaard
Kap met schuinaflopend achterzeil inclusief frame
Sunbrella Jet Black

  • Kies je kleur

  • Dit is een voorraad artikel.
    Wij kunnen deze binnen twee weken plaatsen.

Productbeschrijving

De Crescent Allure 21 met standaard kap bestaat uit een schuinaflopend achterzeil, gemaakt van de stof Sunbrella Hemp. Wanneer u de kap bij ons besteld wordt deze altijd gemonteerd op een nieuw frame. Deze montage zal eenvoudig op locatie gebeuren. Om de kap makkelijk op spanning te zetten is het achterzeil voorzien van 3 spanbanden, die u veel moeite zullen besparen tijdens tijdens het opzetten van de kap. Voor de doek van de sloep gebruiken wij polyester acryl, van het merk Sunbrella. Deze stof is UV en schimmel bestendig en te verkrijgen in vier chique kleuren;
Beige
Hemp
Donker blauw
Zwart

Het doek is zeer geschikt voor veelvuldig gebruik door de sluitingen die gemaakt zijn van nikkel. Verder is de sloepkap voorzien van drie ramen aan de voorkap. Het middelste raam is zelfs oprolbaar door middel van de 2 geïnstalleerde risten aan de zijranden. Ook de open zomen die het doek op het frame monteren zijn voorzien van ritssluitingen. Dit maakt het doek erg gebruiksvriendelijk doordat de montage en demontage hierdoor erg makkelijk is. De sloepkap wordt rondom afgewerkt door een biesband. Als laatste zijn de belangrijkste naden dubbel gestikt en voorzien van vliestape om de waterdichtheid te garanderen.

Professionele bescherming

De Crescent Allure 21 met standaard kap bestaat uit verschillende onderdelen, allemaal met het doeleinde om uw sloep te beschermen. Door de sluitingen van nikkel zal waterschade of lekkages een van uw minste zorgen zijn. Doordat nikkel tot de non-ferro metaal groep behoort  roest het niet. Naast deze sluitingen beschermt ook de biesband die de sloepkap tegen vochtdoorslag en slijtage. Om de kap zijn mooie kleur te laten behouden zijn zowel de biesband als de rest van het doek gemaakt van UV bestendige stoffen. De kap gemaakt van polyester acryl, van het merk Sunbrella, is ook reinigbaar met bleekmiddel.

Gebruiksvriendelijk

Om het u als eigenaar van deze kap zo simpel mogelijk te maken, is de kap ontwikkelt met meerdere comfort eigenschappen. Zo is de doek gemaakt van een adembare stof die kleine deeltjes lucht doorlaat en dus geen hitte vasthoud. Aan de voorkap zijn ook drie ramen geïnstalleerd waarvan het middelste raam dus eenvoudig oprolbaar is met de ritssluitingen. Als laatste hebben we ook de montage en demontage van het doek zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt door de open zomen te voorzien van ritssluitingen.     
Eenvoudig bestellen bij Perfect Boat Cover  
Om u optimaal te laten genieten van uw aankoop hebben wij het bestellingsproces ervan ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is de kleur aan te geven waarin u de kap graag wilt ontvangen en te kiezen of u eventueel voor nieuwe oersterke RVS beugels wilt gaan. Wij geven hierna meteen aan of de kap op voorraad ligt. Mocht dit niet het geval zijn laten wij ook meteen zien wanneer we de nieuwe voorraad verwachten. Na deze stappen is het enig wat u nog hoeft te doen wachten tot wij de kap leveren. Tijdens de levering op locatie laten we de kap door een gespecialiseerd team installeren.


Productspecificaties

Merk schip:

Crescent

Model schip:

Allure 21

Uitvoering schip:

Standaard

Type product:

Kap met schuinaflopend achterzeil inclusief frame

Materiaal:

Sunbrella plus

Kleur:

Jet Black 5032

Perfect Boat Cover

t. 0653 - 207 504 (bij geen gehoor bellen we terug)
m. info@perfectboatcover.nl