Wij leveren veel voor de volgende modellen van Makma:

Makma Vlet Buiskap met achtertent incl. nieuw frame

Kies hier product

Makma bootkappen

´╗┐

Het Friese Aquatec Industries is de grootste sloepenbouwer van Nederland. Met het merk Makma bewijzen zij dat exclusiviteit en onderscheidenheid ook mogelijk is op het water. Een Makma sloep valt op dankzij de luxe uitstraling en gedetailleerde afwerking. Perfect Boat Cover biedt sinds enkele jaren een onmisbare service voor de Makma sloep eigenaren. In tegenstelling tot de conservatieve markt bieden wij bootkappen zeer prijsgunstig aan zonder in te leveren op kwaliteit. Daarbij zijn onze wacht- en levertijden vele malen korter dan u gewend bent. Lees verder om erachter te komen hoe wij onze decennialange ervaring inzetten om de sloepen branche te innoveren. 

Het ontstaan van Perfect Boat Cover 

Al decennialang is Fred Schot, initiatiefnemer van Perfect Boat Cover, actief in de watersport. In tegenstelling tot andere branches ziet hij dat de watersport zich nauwelijks doorontwikkeld op het gebied van effici├źntie. Reparaties en aanschaffen van zeilen en bootkappen zijn kostbaar, tijdrovend en niet altijd even kwalitatief. Na de verkoop van zijn bedrijf besloot hij dat het tijd was voor verandering. Doormiddel van het innovatieve concept genaamd Perfect Boat Cover wordt de sloepen branche in positieve zin veranderd. Sloep eigenaren mogen namelijk anno 2020, in onze optiek, meer service en kwaliteit verwachten. 

De service & kwaliteit die men mag verwachten

Een sloep, en zeker een van het merk Makma, hoort voorzien te zijn van een high-end buiskap. Op het moment dat een buiskap aan vervanging toe is, wilt u niet wekenlang wachten totdat u weer het water op kan. Dankzij Perfect Boat Cover is het mogelijk om altijd snel weer het water op te kunnen met een sloep kap naar wens! Dankzij de jarenlange ervaring durven wij te spreken over een perfecte pasvorm van onze Makma buiskappen. Onze kappen worden gekenmerkt door het gebruik van kwalitatieve materialen en moderne technieken. De keuze voor kwaliteit ziet u terug in ons gebruik van nieuwe aluminium beugels, RVS bevestigingsmateriaal en high-tech doeken.

De voordelen van onze Makma buiskappen:

  • Uitsluitend de beste kwaliteit materialen;

  • GEEN lange wachttijden;

  • GEEN standaard werk;

  • De service die je mag verwachten;

  • Een jaarrond (prijsgunstig) wintertarief.

Bestel eenvoudig via onze website

Tegenwoordig is het mogelijk om producten zoals laptops tot en met auto's te bestellen via het internet. Vanaf nu is het ook mogelijk om eenvoudig buiskappen via het internet te bestellen. Op onze productpagina's kunt u eenvoudig bekijken welke buiskappen voorradig zijn! Heeft u toch nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op door te mailen of te bellen naar: 06 - 21 32 41 94.


Perfect Boat Cover

Perfect Boat Cover bv is een dochteronderneming  van Menken Maritiem bv.

Adres: Hoekse Aarkade 2, 2461 ET  Ter Aar

24/7 per e-mail: info@perfectboatcover.nl
Werkdagen telefonisch: 0172-604742