Menken Maritiem CAB XL Standaard
Kap met schuinaflopend achterzeil
Sunbrella Hemp Beige

  • Kies je kleur

  • Nieuwe voorraad verwacht op 2021-10-01

Productbeschrijving

Al meer dan twintig jaar biedt het merk Menken Martien hoge kwaliteit bootkappen. Ze hebben keuze uit veel verschillende modellen en staan bekend om hun ‘vaar-geluk’ garantie. De kappen van het merk passen precies in het assortiment van Perfect Boat Covers. Wij van Perfect Boat Covers doen echter niet aan de lange wachtrijen die de laatste tijd veel voorkomen onder bootleveranciers. Hoe dit kan? Wij zorgen ervoor dat we de bootkappen al op voorraad hebben, zodat het langdradige onderdeel van het bestelproces overgeslagen wordt. Door onze efficiënte manier van werken voorzien wij klanten het hele jaar door van hoge kwaliteit buiskappen, ook de Menken Maritiem CAB XL kap. 

Waarom Perfect Boat Covers?

Op initiatief van Fred Schot is het bedrijf Perfect Boat Covers ontstaan. Het idee kwam nadat Fred al sinds 1972 ervaring opdeed als geroemd zeilmaker en zag dat de markt veranderde. Bij iedere verkochte sloep groeit de vervangingsmarkt voor bootkappen. Het leveren kon echter efficiënter dan veel leveranciers aanboden. Met die gedachten startte Fred Schot Perfect Boat Covers. Een paar jaar later bieden wij nu het hele jaar buiskappen aan voor een winterprijs en zonder wachttijd. Doordat wij onze eigen en unieke manier van zakendoen hebben, vindt u op onze website per model de prijzen, voorraden en kleurenopties voor de bootkappen. Ook voor de Menken Maritiem CAB XL 

Voordelen op een rijtje

De Menken Maritiem CAB XL kap heeft meerdere voordelen. Om u beslissing zo simpel mogelijk te maken hebben wij ze hieronder even voor u op een rijtje gezet: 

  • Makkelijk te onderhouden

De kap kan gereinigd worden met chloor zonder beschadigd te raken. Ook is de kap UV-bestendig en zal hij dus niet verkleuren. 

  • Goede bescherming

Alle sluitingen zijn van nikkel gemaakt om waterschade en lekkages te voorkomen. Daarnaast roest nikkel niet waardoor de kap geen roestaanslag krijgt.

  • Adembare stof 

Het doek is gemaakt van een adembare stof die kleine deeltjes lucht doorlaat en hierdoor dus geen hitte vasthoud. 

  • Meerdere ramen

De voorkap heeft drie ramen. Via deze ramen kunt u altijd het mooie waterschap blijven bewonderen, ook met de kap omhoog. 

  • Ritsen

Het middelste raam is voorzien van ritsen aan de zijkant. Hierdoor kan het raam simpel opgerold worden. Het doek is ook voorzien van open zomen met ritssluitingen om de montage en demontage van het doek zo simpel mogelijk te maken.  

Menken Maritiem CAB XL kap 

De Menken Maritiem CAB XL kap heeft een schuinaflopend achterzeil en is gemaakt met de stof van het merk Sumbrella. Dit materiaal is verkrijgbaar in de volgende vier kleuren: beige, hemp, zwart en donker blauw.Tijdens de levering van de kap zal deze altijd op locatie worden gemonteerd. Ons team dat bestaat uit deskundige zorgt er dan voor dat de kap precies aansluit op de sloep zoals de bedoeling is. Ook maken wij gebruik van oersterke RVS beugels die de ervoor zorgen dat uw kap goed gemonteerd blijft. Ons doel is om het bestelproces voor u zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te maken. Wij zijn er immers van overtuigd dat het koopproces zo aangenaam mogelijk gemaakt moet worden en het een leuke ervaring moet blijven. Een boot hoort u namelijk juist zorgen te ontnemen en van ontspanning te voorzien. Heeft u vragen over onze werkwijze of producten? Neem dan vooral contact met ons op!

Productspecificaties

Merk schip:

Menken Maritiem

Model schip:

CAB XL

Uitvoering schip:

Standaard

Type product:

Kap met schuinaflopend achterzeil

Materiaal:

Sunbrella plus

Kleur:

Hemp Beige 5048

Perfect Boat Cover

t. 035 - 582 58 33
m. info@perfectboatcover.nl