Menken Maritiem New Port Bass Standaard
Kap met doorlopende achterkap
Sunbrella Dark Navy

  • Kies je kleur/materiaal

  • Deze kap is op voorraad en kan in 5-6 weken op uw boot gemonteerd worden.

Productbeschrijving

Menken Maritiem New Port Bass Standaard bootkap 

De Menken Maritiem New Port Bass Standaard bootkap bestaat uit een voorkap met een doorlopende achtertent. De buiskap voor wordt gemonteerd bij u op locatie. Hierbij maken wij gebruik van het bestaande frame, mocht uw frame in slechte conditie zijn, vink dan de optie 'nieuwe aluminium beugels aan'. De achterkap wordt voorzien van 3 spanbanden om de kap gemakkelijker op spanning te zetten. Het achterste gedeelte van de achterkap is geheel uitritsbaar. Voor het doek gebruiken wij een polyester acryl, van het merk Sunbrella. Hierbij heeft u de keuze uit 4 standaard kleuren: beige, donker blauw, hemp en zwart. De sluitingen in het doek zijn standaard van nikkel en geschikt voor veelvuldig gebruik. De sloepkap is voorzien van 3 ramen in de voorkap. In de achterkap zitten ook 3 ramen waarvan de middenraam achter oprolbaar is door middel van 2 ritsen. De open zomen, waarmee het doek op het frame wordt gemonteerd zijn van ritssluitingen voorzien, dit maakt de montage en demontage erg gemakkelijk. De sloepkap wordt afgewerkt met een biesband rondom. De belangrijkste naden zijn dubbel gestikt en voorzien van vliestape, waardoor een betere waterdichtheid ontstaat.

Waarom een buiskap bestellen bij Perfect Boat Cover?

Decennialang heeft de zeilmakerij voor boten en sloepen vrijwel stil gestaan. Enigszins gek, want het aantal sloepen en boten op het Nederlandse water is in veelvouden vermenigvuldigd. Met Perfect Boat Cover heeft elke boot- en sloepeigenaar de mogelijkheid om zijn of haar boot te voorzien van een stijlvolle en duurzame buiskap zonder gedoe. Hiermee doelen we op de onnodige wachttijden en torenhoge prijzen in de zomer die gehanteerd worden. 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?!

Tegenwoordig gaat en moet alles sneller, beter en goedkoper. De snelheid van verandering in andere branches gaf Fred Schot het idee om zijn kennis en ervaring in te zetten om de zeilmakerij voor de watersport voor altijd te veranderen. Een vraag bleef branden, namelijk: 'Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?'. Al snel ontstond het idee om de perfect bootkoop te maken. Maar niet op de gebruikelijke manier, want de booteigenaren willen niet wekenlang wachten en hoge tarieven betalen in het zomerseizoen. Vanuit deze gedachte ontstond de basis voor Perfect Boat Cover. Dé leverancier van buiskappen voor bekende merken, zoals: Menken Maritiem. Een leverancier die buiskappen voor tientallen modellen van verschillende merken in grotere aantallen assembleert, zodat elke sloepeigenaar snel en voordelig kan genieten van een bootkap. Echt voordelig, want in de zomermaanden betaalt u bij ons ook het prijsgunstigere wintertarief.

Een uniek product; Menken Maritiem New Port Bass Standaard buiskap

Ondanks dat onze buiskappen in grotere getallen worden geassembleerd, spreken wij van een uniek product. Al onze bootkappen worden namelijk gemaakt van de best mogelijke materialen. Met het beste bedoelen wij ook het beste. De duurzaamheid van onze buiskappen wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van aluminium beugels, bevestigingsmaterialen en high-tech doeken. Doordat wij volledig voor dit kwaliteitsniveau kiezen en al onze bootkappen assembleren met al de denkbare functionaliteiten  kunnen we deze aantrekkelijk aanbieden.


Productspecificaties

Merk schip:

Menken Maritiem

Model schip:

New Port Bass

Uitvoering schip:

Standaard

Type product:

Kap met doorlopende achterkap

Materiaal:

Sunbrella Plus

Kleur:

Dark Navy 5058

Perfect Boat Cover

Adres: Hoekse Aarkade 2, 2461 ET  Ter Aar

24/7 per e-mail: info@perfectboatcover.nl
Werkdagen telefonisch: 0172-604742