Menken Maritiem Piet Hein Sloep Buiskap met achtertent op bestaand frame
Kap met schuinaflopend achterzeil
Sunbrella Dark Navy

  • Kies je kleur

  • Deze kap is op voorraad en kan in 3-4 weken op uw boot gemonteerd worden.

Productbeschrijving

De sloepkap bestaat uit een voorkap met een schuin aflopend achterzeil. De kap wordt gemonteerd bij u op locatie. Wij maken gebruik van het bestaande frame, mocht uw frame heel slecht zijn vink deze dan aan bij de opties. Het achterzeil wordt voorzien van 2 spanbanden om de kap gemakkelijker op spanning te zetten. Voor het doek gebruiken wij een polyester acryl, van het merk Sunbrella.

U kunt kiezen uit alle kleuren: geef bij het veld "ligplaats boot" de door u gewenste kleur in. De sluitingen in het doek zijn standaard van nikkel en geschikt voor veelvuldig gebruik of gelijk aan de sluitingen die nu op uw boot zitten. De sloepkap is voorzien van 3 ramen in de voorkap waarvan de middelste oprolbaar is d.m.v. 2 ritsen. De open zomen, waarmee het doek op het frame wordt gemonteerd zijn van ritssluitingen voorzien, dit maakt de montage en demontage erg gemakkelijk. De sloepkap wordt afgewerkt met een biesband rondom. De belangrijkste naden zijn dubbel gestikt en voorzien van vliestape, waardoor een betere waterdichtheid ontstaat.

De Menken Maritiem Piet Hein Sloep buiskap van Perfect Boat Cover is innovatief vanwege zijn kwaliteit. En de snelle service wordt door klanten helemaal als fijn ervaren ! Waarom? Perfect Boat Cover levert de beste kwaliteit sloepkappen, zonder lange wachttijden en voor een jaarrond wintertarief.

Waarom Perfect Boat Cover?

Simpel, Omdat het overbodig is om weken op een buiskap te wachten. Al meer dan 50 jaar is Fred Schot, initiatiefnemer van Perfect Boat Cover, actief als zeilmaker. In al die jaren heeft hij duizenden sloepen voorzien van een stijlvolle maar praktische bootkap. Enkele jaren nam hij afscheid van de zeilmakerij door zijn bedrijf te verkopen. Het afscheid van echter van korte duur. Het maken van zeilen en voornamelijk bootkappen met een zuivere pasvorm is en blijft een prachtig vak. Deze keer moest het echter anders. In 50 jaar is er namelijk veel veranderd. Althans; in vrijwel elke branche is veel veranderd. Schaalvergroting en het houden van voorraden, zodat wachttijden drastisch verkort konden worden, bleek een uitkomst voor veel booteigenaren. Zodoende ontstond al snel het idee om de traditionele manier van produceren en verkopen achter wegen te laten. Want een Perfect Boat Cover hoeft niet duur te zijn en hoeft geen lange wachttijd te hebben. Wij bewijzen dat men niet lang hoef te wachten en ook niet dik hoeft te betalen voor kwaliteit. Ook niet voor een Menken Maritiem Piet Hein Sloep buiskap.

Hoe werkt de aanschaf van een Menken Maritiem Piet Hein Sloep buiskap

Onze website is net zo eenvoudig als onze service. Nadat u de keuze voor het merk Menken Maritiem heeft gemaakt, verschijnen al onze modellen . Selecteer de keuze voor de Menken Maritiem Piet Hein Sloep bootkap. Op deze pagina krijgt u meteen de verschillende opties te zien. Ondanks onze werkwijze met voorraden bieden wij buiskappen in verschillende kleuren. Ook kunnen wij al onze sloepkappen voor de modellen van Menken Maritiem voorzien van nieuwe oersterke aluminium beugels. Bij elke optie wordt direct de prijs en voorraad weergegeven. Na enkele klikken is uw kap bestelt en op afgesproken levertijd kunt u genieten van de nieuwe buiskap!

Door iedereen te monteren

De eerste montage wordt gedaan door onze monteurs. Zij slaan de drukkers in het doek en lopen de bestaande drukkers na. Dit is in de prijs van de buiskap inbegrepen. Daarna geniet u van het Fred Schot gemak. De kap staat er de komende jaren prachtig strak op. Openen en sluiten gaat met de nieuwe kap de eerste keren wellicht wat lastig. Maar met de juiste volgorde krijgt ook iemand met twee linker handen de kap netjes dicht. Na een paar regenbuien heeft het doek zich gezet en gaat het kinderlijk eenvoudig, zonder waterzakken in het zeil.  

Snel, prijsgunstig en kwalitatief goede materialen plus ontwerp

Eenvoud en snelheid; twee termen die het bestel- en leveringsproces van onze buiskap het best omschrijven. Deze omschrijving gaat gelukkig niet op voor onze buiskap zelf. Doordat wij werken met de modernste technieken en materialen heeft elke kap de perfecte pasvorm. Ook zijn de kappen voorzien van al de mogelijk opties, zodat maatwerk niet meer nodig is. De keuze is niet meer nodig, alle denkbare mogelijkheden zijn opgenomen in het ontwerp. Efficiënt voor u en ons! Ook de keuze voor kwalitatief materiaal was niet moeilijk. Aluminium beugels, RVS bevestigingsmateriaal en high tech doek van Sunbrella vind u terug in al onze buiskappen. De keuze voor deze materialen in combinatie met het meest een innovatief productieproces biedt een kwaliteitsniveau die ondenkbaar is voor deze prijs. Kiest u ook voor kwaliteit en uitstraling? Doorloop dan snel ons eenvoudige bestelproces.

Productspecificaties

Merk schip:

Menken Maritiem

Model schip:

Piet Hein Sloep

Uitvoering schip:

Buiskap met achtertent op bestaand frame

Type product:

Kap met schuinaflopend achterzeil

Materiaal:

Sunbrella plus

Kleur:

Dark Navy 5058

Perfect Boat Cover

Perfect Boat Cover bv is een dochteronderneming  van Menken Maritiem bv.

Adres: Hoekse Aarkade 2, 2461 ET  Ter Aar

24/7 per e-mail: info@perfectboatcover.nl
Werkdagen telefonisch: 0172-604742