Menken Maritiem Piet Hein Sloep Standaard
Kap met schuinaflopend achterzeil
Sunbrella Hemp Beige

  • Kies je kleur

  • Dit is een voorraad artikel.
    Wij kunnen deze binnen twee weken plaatsen.

Productbeschrijving

De sloepkap bestaat uit een voorkap met een schuin aflopend achterzeil. De kap wordt gemonteerd bij u op locatie. Wij maken gebruik van het bestaande frame, mocht uw frame heel slecht zijn vink deze dan aan bij de opties. Het achterzeil wordt voorzien van 2 spanbanden om de kap gemakkelijker op spanning te zetten. Voor het doek gebruiken wij een polyester acryl, van het merk Sunbrella. U kunt kiezen uit 4 standaard kleuren: beige, donker blauw, hemp en zwart. De sluitingen in het doek zijn standaard van nikkel en geschikt voor veelvuldig gebruik of gelijk aan de sluitingen die nu op uw boot zitten. De sloepkap is voorzien van 3 ramen in de voorkap waarvan de middelste oprolbaar is d.m.v. 2 ritsen. De open zomen, waarmee het doek op het frame wordt gemonteerd zijn van ritssluitingen voorzien, dit maakt de montage en demontage erg gemakkelijk. De sloepkap wordt afgewerkt met een biesband rondom. De belangrijkste naden zijn dubbel gestikt en voorzien van vliestape, waardoor een betere waterdichtheid ontstaat.

De Menken Maritiem Piet Hein Sloep buiskap van Perfect Boat Cover is innovatief vanwege zijn kwaliteit, maar de service wordt helemaal als fijn ervaren door klanten! Waarom? Perfect Boat Cover levert de beste kwaliteit sloepkappen, zonder lange wachttijden en voor een jaarrond wintertarief.

Waarom Perfect Boat Cover?

Simpel, Omdat het overbodig is om weken op een buiskap te wachten. Al meer dan 50 jaar is Fred Schot, initiatiefnemer van Perfect Boat Cover, actief als zeilmaker. In al die jaren heeft hij duizenden sloepen voorzien van een stijlvolle maar praktische bootkap. Enkele jaren nam hij afscheid van de zeilmakerij door zijn bedrijf te verkopen. Het afscheid van echter van korte duur. Het maken van zeilen en voornamelijk bootkappen met een perfecte pasvorm is en blijft een prachtig vak. Deze keer moest het echter anders. In 50 jaar is er namelijk veel veranderd. Althans; in vrijwel elke branche is veel veranderd. Schaalvergroting en het houden van voorraden, zodat wachttijden drastisch verkort konden worden, bleek een uitkomst voor veel booteigenaren. Zodoende ontstond al snel het idee om de traditionele manier van produceren en verkopen achter wegen te laten. Want een Perfect Boat Cover hoeft niet duur te zijn en lange wachttijd te hebben. Wij bewijzen dat men niet lang hoef te wachten en ook niet dik hoeft te betalen voor kwaliteit. Ook niet voor een Menken Maritiem Piet Hein Sloep buiskap.

Hoe werkt de aanschaf van een Menken Maritiem Piet Hein Sloep buiskap

Onze website is net zo eenvoudig als onze service. Nadat u de keuze voor het merk Menken Maritiem heeft gemaakt, verschijnen al de modellen waarvoor wij sterke RVS. Selecteer de keuze voor de Menken Maritiem Piet Hein Sloep bootkap. Op deze pagina krijgt u meteen de verschillende opties te zien. Ondanks onze werkwijze met voorraden bieden wij buiskappen in verschillende kleuren. Ook kunnen wij al onze sloepkappen voor de modellen van Menken Maritiem voorzien van oersterke RVS beugels. Bij elke optie wordt direct de prijs en voorraad weergegeven. Na enkele klikken kan u binnen no time gebruik maken van een nieuwe buiskap!

Door iedereen te monteren

Gezegend met twee linker handen en bang voor de montage. Wees gerust; de montage is buitengewoon eenvoudig. Onze buiskappen zijn namelijk voorzien van zomen, waarmee het doek op het frame wordt gemonteerd. Doordat deze voorzien zijn van ritssluitingen maakt dit de montage en demontage erg gemakkelijk.

Snel, prijsgunstig en kwalitatief goede materialen plus ontwerp

Eenvoud en snelheid; twee termen die het bestel- en leveringsproces van onze buiskap het best omschrijven. Deze omschrijving gaat gelukkig niet op voor onze buiskap zelf. Doordat wij werken met de modernste technieken en materialen is heeft elke kap de perfecte pasvorm. Ook zijn de kappen voorzien van al de mogelijk opties, zodat maatwerk niet meer nodig is. De keuze is niet meer nodig, alle denkbare mogelijkheden zijn opgenomen in het ontwerp. Efficiënt voor u en ons! Ook de keuze voor kwalitatief materiaal was niet moeilijk. RVS beugels, RVS bevestigingsmateriaal en high tech doek zijn de drie materialen die terugkomen in al onze buiskappen. De keuze voor deze materialen in combinatie met het meest een innovatief productieproces biedt een kwaliteitsniveau die ondenkbaar is voor deze prijs. Kiest u ook voor kwaliteit en uitstraling? Doorloop dan snel ons eenvoudige bestelproces.


Productspecificaties

Merk schip:

Menken Maritiem

Model schip:

Piet Hein Sloep

Uitvoering schip:

Standaard

Type product:

Kap met schuinaflopend achterzeil

Materiaal:

Sunbrella plus

Kleur:

Hemp Beige 5048

Perfect Boat Cover

t. 0653 - 207 504 (bij geen gehoor bellen we terug)
m. info@perfectboatcover.nl